Puhe Lahden puoluekokouksessa

Maanantai 6.2.2017 klo 20:12 - Voitto Raita-aho

Hyvät toverit, hyvä puoluekokousväki

olemme kokoontuneet hyvin merkittävään puoluekokoukseen. Teemme tulevaisuuden valintoja ja päätöksiä.

Sosialidemokraattinen puolue on vaikuttanut yhteiskunnassamme 110 vuotta. Nyt on koittanut aika, jolloin yhteiskuntamme tarvitsee meitä enemmän kuin koskaan ennen.

Tavoitteemme ovat kohdillaan: Sosialidemokraattinen Suomi on oikeudenmukainen yhteiskunta, jossa ihmisiä ja luontoa kohdellaan reilusti ja vastuullisesti. Suomessa on innostava ilmapiiri, joka antaa ihmisten kasvulle ja yritteliäisyydelle tilaa, ilman pelkoa syrjinnästä tai epäoikeudenmukaisuudesta. Suomalaisten on voitava luottaa siihen, että hädän hetkellä kukaan ei jää yksin.

Nykyinen Sipilän hallitus toimii päinvastaisesti. Erilaiset leikkaukset, jotka kohdistuvat köyhiin, lapsiperheisiin, yksinhuoltajiin, eläkeläisiin ja työttömiin ovat epäoikeudenmukaisia. Ymmärrän kyllä, että säästöjä on tehtävä, mutta ne on kohdennettava sinne, missä on varaa.

Hyvät toverit, lähiajan tavoitteemme on olla kuntavaaleissa maan suurin puolue. Tämä on tavoitteemme myös mahdollisissa maakuntavaaleissa ja tulevissa eduskuntavaaleissa. Meidän on tuotava nykymenolle selkeä vaihtoehto. Esimerkiksi vaihtoehtobudjettimme on hyvä asia, siinä ovat ykkösasiana kasvu ja työllisyys. Myös eriarvoisuuden vähentäminen, köyhyyden poistaminen ja hyvän elämän turvaaminen suomalaisille ovat hyvin tärkeitä tavoitteita.

Tulevaisuudessa on paljon haasteita. Talouden rakenteet on saatava kuntoon, yhteiskunnan sopimuspolitiikasta on pidettävä tinkimättömästi kiinni ja hyvinvointivaltion säilyttämisestä ja kehittämisestä on huolehdittava.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: puoluekokous, Lahti,

Ehdokkaaksi ehtii vielä

Sunnuntai 29.1.2017 - Voitto Raita-aho

Kuntavaaleissa pääsemme vaikuttamaan taas oman kuntamme asioihin. Nyt on vielä mahdollisuus asettautua ehdokkaaksi ja päästä tekemään työtä oman kuntamme eteen. Jos asia yhtään kiinnostaa, ota yhteyttä!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Karvia, kuntavaalit, 2017